Tegn til stress

Kaktus er ikke helt med om dagen og jeg har vært forberedt på det siden dette skjer etter hver eneste løpetid. Jeg håpte å unngå det, men nå er det her igjen. Han er ikke så ille som han har vært før, men han har perioder på tur hvor jeg mister kontakten med han og han jager eller blir “borte” i blikket. Været har ikke vært helt med oss heller så nå blir det korte turer igjen og mer aktivisering inne.

I dag var det surt, blåste og vått, så vi tok bilen å kjørte til låven. Det er en biltur på 2min, men da slipper han å irritere seg over været og vi kan gjøre morsomme ting der og han kan løpe til bilen når han føler han trenger en pause. Han virket veldig fornøyd med den ordningen. Han løp ut av bilen for å tisse og lukte litt rund og så løp han tilbake til bilen igjen. Fikk seg en pause og kunne gå ut igjen når han ville det. Når han var klar til å gå ut igjen så ordnet vi med søk under låven. Det var stor suksess for begge to. Vi hadde most opp sardiner og hatt i Treat Toobene og la klatter med sardiner over alt. Når skrotnissene var ferdig med å søke så løp de til bilen begge to. De fikk litt aktivisering i bilen, et søk til rundt låven og så kjørte vi hjem. Så selv om det har vært dårlig vær så har de begge hatt en veldig fin “tur”, kost seg og fått brukt hode.

Så i dagene fremover blir det litt pausemodus her. Mer aktivisering inne for å få han koblet på igjen. Han er veldig villig til å trene og ha det gøy inne så vi får kose oss sammen og trene triks osv en stund. Jeg skulle gjerne sett han fikk mer mosjon så vi fikk han litt ned i vekt, men det får vente.

w_DSC1896w_DSC1898Her søkes det etter sardiner 🙂w_DSC1908Ingen sardiner…nei, da løper vi til bilen!w_DSC1912

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s