Hundeparken

w_pexels-photo-89028

Kom over denne på facebook. En fasinerende video som er vel verdt å se mange ganger.

Diskusjonen gikk på om folk ville gripe inn eller om de ville la hundene få ordne opp selv. Dette er ikke et uvanlig syn i hundeparker desverre. Det er så ofte en hund som blir “hakkekylling”, en eller flere som mobber, noen som går i periferien og er usikre og ikke helt vet hva de skal gjøre og de som tar på seg politiuniformen og ordner opp. Du ser det starter i det små, så ser du flere å flere hunder begynner å bli vaktsomme, tempoet øker ikke nødvendigvis, men spenningene gjør det inntil det veldig ofte når et brytningspunk som her. Utfallet av det er gambling og dette kunne endt helt annerledes. Huskien får inn et bitt på schæferen tydeligvis, og du ser den er preget av det på slutten av videoen når huskien blir holdt nede av Politiet.

Du ser spenningen hele veien hos alle hundene som er der. Alle reagerer på huskien med bust som har siktet seg ut sitt offer.Du ser schæferene helt fra starten av går å patruljerer, mens huskien hele tiden prøver å unngå de samtidig som han vil fortsette mobbingen av Labradoren. De andre hundene som ikke involverer seg ser man også er veldig usikre på situasjonen. Jeg tror den svarte prøver å posisjonere seg imellom huskien og Labben uten at det fungerer. Alt eskalerer gradvis inntil  brytningspunktet kommer når den mindre schæferen prøver å forsiktig gå imellom.

Bildet jeg har brukt er tatt fra Pexels.com. Men jeg retusjerte det litt, eller ganske mye, men det tok meg 2min. Det var opprinnelig i farget så her er orginal (i sort hvitt) vs retusjert utgave 🙂

w_pexels-photo-89028

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s