Helg! Sol!

Endelig var det helg og vi kunne gå tur i dagslys. Ikke bare fikk vi dagslys, men vi fikk frost og sol. En genial kombo for å ta bilder.

w_DSC4757

I går kledde vi på de litt for lite og vi gikk uten potesokker så de ville bare gå på grusveien og skjelve av kulde. Bella ville inn ganske fort og turen ble ganske kort, men i dag kledde vi skikkelig på de og tok på de potesokker. De hadde det helt strålende på jordet, løp, spiste rådyrbæsj, sporet vilt og kom som lyn på innkalling. Begge var så happy og glade og det var så deilig å se dem bare nyte sin nye verden og friheten.

w_DSC4726

Etter løping på jordet gikk vi opp på grusveien for å roe ned og gå den veien hjem. Kaktus klarte å finne noe som ligned en gigantisk julepølse og han var så over seg av begreistring for å ha funnet den at han prøvde å sluke den uten å tygge. Det endte selvsagt med at han kveltes på den! Jeg løp bort og tok noen kraftige heimlich manøvre og snudde bikkja opp ned og heldigvis kom det da ut en jævel av en pølse. Jeg ble dritredd og han var rimelig satt ut etterpå stakkar. Han var som klistret til leggen min en god stund etterpå, men etter hvert gikk han og luktet og oppførte seg normalt igjen. Mest sannsynlig har han ikke lært noe som helst av episoden.

På veien hjem møtte vi også en Chihuahua som ikke har det helt lett med passeringer stakkar. Var ikke my hjelp å få fra eier heller. Jeg og Kaktus gikk bare ut på jordet og jeg trente kontakt og innkalling. Han var helt strålende. Så i fremtiden kommer vi til å gi den lille rom uansett om våre trenger det eller ikke. Nå gleder vi oss til julefri og mer turer i dagslys.

w_DSC4687

w_DSC4697

w_DSC4615

w_DSC4747

w_DSC4632

w_DSC4652

w_DSC4624

w_DSC4775w_DSC4721

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s