Vi stikker!

Vi flytter fra dette2

til dette

1

Vi har lenge vurdert å flytte ut av Oslo. Har til og med vært å sett på leiligheter, men det har vært så vanskelig å finne rett sted. Nå fant vi endelig en leilighet på 60m2 og med skogen rett utenfor vinduet.

Når Kaktus sliter som nå så har vi ingen frisone ute for han. Det blir fort mye brannslukking og vanskelig å trene med stødig progresjon når triggere dukker opp rundt alle hjørner, tett på og gjerne i mørket hvor vi mennesker med vårt dårlige nattesyn ikke ser de før han. Ofte ser jeg ingenting, men skjønner at det er noe på kroppspråket til Kaktus.

Han er mer med om dagen. Mye bedre fokus og konsentrasjon. Jeg kan trene og aktivisere han lengre og utfordre han mer. Han tilbyr mer enn vanlig og er mer leken. Det var et par dager her hvor han gikk litt tilbake og stresset mer inne, men nå har han roet seg igjen og vi fortsetter med rolig å utfordre han mer, jobber med å få igang tenkeboksen og styrke samarbeidet. Vi har strikte rutiner, gir beskjed om alt som skal skje, har senket kravene veldig, tar masse pauser og sørger for at han hviler godt.

Jeg håper å endelig komme igang med søk når vi flytter. Og endelig kan de løpe mer løs og vi kan kontrollere treningen på triggere på en helt annen måte og vi kan ha frisoner rett utenfor døren. Sånn vi har hatt det nå så må man først passere triggerene før man kan komme til frisonen. Å styre med bil i by er et mas uten like.

I dag hadde vi en bra tur på morningen. Han stresset litt fordi det var kaldt og skikkelig sur vind, men han tok masse kontakt, vi trente litt parkour igjen uten problemer og han var responsiv som bare det. Bella var ikke fornøyd med å være ute! Ho satte seg ned med labben opp og så bedende på Reidar. Ho synes det var i overkant kaldt og i morgen er det meldt -6. USJ. Jeg skulle jo sy nye dresser til de, men jeg er en katastrofe på symaskin. Eller i hvert fall på å få det formsydd. Jeg har ikke helt gitt opp, men tar meg en motivasjonspause.

Her er treningen fra i kveld.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s