Løpetid update

Ja da virker det i dag som om løpetiden er over for denne gang 🙂

Bella lurte oss trill rundt. De to tidligere løpetidene har ho blødd i nesten eksakt 3 uker og nå har det gått 1,5 uke. Vi klager ikke. Kaktus slet litt de siste dagene, men ingen piping og i går fikk han elgbein å gnage på så han skulle komme fint igjennom den harde fasen rett etter tur. I går viste han interesse for ho også før vi gikk ut på tur, men i dag har det ikke vært antydning til flørting hverken før eller etter. Så det har vært en løpetid som har vært mye mindre stressende for begge to. 3 dager med litt jaging som har vært veldig greit å håndtere. Bella vil selvsagt ikke inn og pipingen etter å komme seg ut igjen fikk vi lett under kontroll bare med litt rotrening. I fjor sutra ho og grein i det uendelige og holdt det gående i en uke. Så selv om jeg angrer bittert på den kjemiske kastreringen og usikkerheten som fulgte så har det i hvert fall fått sesongens løpetid til å passere som en svak hikke.

w_DSC1878

Her sitter ho totalt i sin egen verden. Tom i blikket og verden er bare fæl. Er ikke greit å være deilig dame som sitter inne med en halvkastrat ho ikke får lov til å flørte med.

I dag gikk vi endelig en vanlig tur i sol og fint vær i 2 timer. Kaktus var som før kastreringen og hadde også et fint møte med en hannhund (Kalle). Kalle var egentlig ikke så interessert i Kaktus, men Kaktus var happy og glad og trodde han hadde fått en ny venn 😉 Det jeg var mest spent på var om Kalle var interessert i Bella og det var han ikke. Det at Kaktus også synes det var helt ok med en hannhund i nærheten av ho tyder på at ho nok ikke er så deilig dame lenger.

Kaktus var som en engel på tur, var rolig og fin, håndterte hunder fint og hadde masse bra kontakt med meg. Var som å få tilbake en hund som har vært borte en stund. Problemet hans i dag var at elgbeinet skulle leveres tilbake til naturen og det kom ut igjen med et hyl! Stakkar han bæsja ut klumper harde som steiner. Vi skulle egentlig gi han gulrøtter og broccoli i går for å hjelpe på magen, men glemte å handle det inn. 4 runder tok det å få ut alt og heldigvis var det bare vondt den første gangen.

Vi fikk også endelig B-vitamin supplementet for å hjelpe på stresset som har vært. Nå kan det være at det er Bella som trenger det mest, men de får gå på det begge to en stund. Nå ligger de begge og sover tungt og uten hjelp fra oss 🙂 Veldig godt å se at Bella kan slappe av litt igjen.

w_DSC1888

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s