Kaktushuset

I dag gikk vi 3 timer rolig tur. Reidar er ikke helt i form så vi tok noen pauser hvor dyra benyttet anledningen til å spise gress, røtter og jord. Planen var å gå til Botanisk hage å ta bilde av Kaktus i kaktushuset der, men dumme meg glemte at det er et veldig trangt og lite rom hvor teleoptikk ikke er ideelt. Vi kom oss inn der og gikk før Kaktus ble for godt kjent med navneplantene.

Det var ikke så ekstremt mye folk der i dag heldigvis, men en del turister og flere hunder. Passeringer har ikke vært antydning til vanskelig. Ene gangen gikk en hund forbi noen få meter unna og Kaktus klaska i dekk med kontakt når han så den. Det som var vanskelig for han i dag var noen dyreskulpturer laget av strå. De var skumle de! Men etter å ha rømt fra dem to ganger og sjekket at de ikke kom etter, var han tøff nok til å lukte på dem. Da var alt i orden 😉

Han har ikke vist noen tegn til stress hverken i går eller i dag. Nå er avknappen der igjen og er han gira så er det lekelyst, duer eller godlukt som er grunnen.

Jeg elsker virkelig turer som den i dag. Behagelig vær, hunder som er happy og koser seg med å utforske og som er så daffe på slutten at de sliter klørne ekstra fordi de subber med beina. Nå snorker Kaktus og Reidar i kor. Bella er veldig horisontal og totalt utstrekt.

w_DSC7405w_DSC7408

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s