Tur i kveldssol

w_DSC7177I dag gikk vi en lang tur med en pause i Muselunden. Vi hadde en cider til hver i sekken og dumpet ned i gresset med kveldssol og fin utsikt over Oslo. Smitt&Smule fant ut at de skulle leke og surre inn både meg og Reidar i langliner og når vi hadde roet de ned og ryddet opp i båndene så satte de igang igjen. Det blåste en del og da er det veldig vanskelig å være rolig.

w_DSC7175Kaktus har desverre begynnt å stresse igjen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men vi har uansett bestemt oss for å gå turene sammen så vi har hver vår hund. Når jeg går med begge er det vanskelig å gi han nok fokus og trening i situasjoner som er vanskelige for han. Nå kan jeg la han få mer tid til å tenke og håndtere ting uten Bella som plutselig nøkker i båndet. På turene i dag har han vært veldig fin. Han var ivrig og glad, håndterte passeringer uten problemer og hadde veldig bra fokus.

Han fant avknappen tidligere og det ser ut som han begynner å finne den igjen nå også. Vi er jo også veldig glad for å får mer turer sammen. Hjemme sitter vi bare å koper på hver vår PC og Basenjiene sover.

w_DSC7193Her tilber de sola! Deres gud i himmelen 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s