Urinstein

Ja da har Kaktus urinsteiner. Vi var ganske forberedt på det svaret siden han fortsatt tisser blod. Tydeligvis er ikke steinene så store så vi skal prøve med spesialfor å se om det får de til å passere. Almenntilstand er bra og eneste symptom er blod i urinen. Hva som er årsaken til steinen vet vi ikke, men han har to typer steiner og vetrinæren sier han må få mindre protein. Vi satte begge på Orijen six fish som ligger på 38% protein. Det har de gått på i ca 6mnd. Aner ikke om det er foret, men antagelig kan han ikke gå på det lenger. Vi har jo også brukt rent kjøtt som godbiter for det meste, men det er det også slutt på. Så nå blir det hjemmelagde fiberrike godbiter med mindre protein.

Kaktus var flink, men denne gangen var han litt mer stresset. Tror han begynner å bli litt lei disse turene til klinikken. Ultralyd gikk fint og nå er det bare å vente på rett fòr.

Bella lå hjemme og ventet på sin beste venn og når han endelig kom sjekket ho hver millimeter av han. Er nok mye spennende lukter i den pelsen.

Jeg skulle ut på tissetur med Bella før vi la oss. Ho stupte inn i selen, var ivrig ned trappa, men så fort vi kom ut ville ho ikke bevege seg en meter. Jeg tok ho under armen og bar ho bort til nærmeste gressflekk. Selvfølgelig fant ho noen steiner å hoppe på 😉 Men så var ho kjapp med å tisse og sette kursen rett mot døra. Ho hadde det så travelt at på et tidspunkt tror jeg ho var usikker på om ho hadde med seg mennesket sitt. Ho bråsjekket at jeg fortsatt hang på og så trava ho videre. Jeg tok av ho selen og bånd utenfor døra og med en gang innenfor kasta ho seg over broren. Glad og fornøyd over at han ikke hadde forsvunnet igjen 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s