-Helg-parkour-sol-

Da har vi hatt en nydelig tur i fint vær. Jeg skulle på posten å hente en bok og vi tenkte at det kunne være en fin treningsituasjon. De er veldig lite glad i at jeg går ut av syne. Reidar jobbet med de og det gikk veldig bra. Bella begynnte å pipe litt, men Kaktus som jeg trodde ville slite mest tok det hele med ro.

Vi har trent mye på å ta kontakt rundt andre hunder og det har de stort sett gjort av seg selv. Vi har sagt “se, en hund”, de scanner, ser den og kommer løpende til oss. Var ei med en Jack Russel som virket som ho ville hilse på oss, ho var ganske nærme og på vei mot oss. Reidar ga beskjed til dyra for de var opptatt av noen spennende lukter, de så hunden og snudde umiddelbart mot oss igjen og vi gikk unna. Er merkelig hvor bra dette fungerer. Trodde det å si “se, en hund” ville gire de opp og gjøre ting værre, men det har virket motsatt. Hvis vi gjør de obs på en hund så har de lettere for å koble at de skal ta kontakt med oss.

Også har vi trent litt parkour som vanlig. Hoppet på litt nye ting på nye steder. Kaktus skulle hoppe på en betongsøyle som hadde veldig liten flate på toppen. Han kom opp, mistet balansen og datt ned og med bakparten over en kjetting. Der hang han med rompa i været før han fikk med seg bakbeina. Men da var han klar for å prøve igjen og ikke vond å be 🙂 Han spratt opp igjen og denne gangen med perfekt balanse. Tidligere ville han ha droppet hele prosjektet og latt meg være med mine teite påfunn. Også er det litt gøy når forbipasserende sier vi har så flinke hunder og ler når de ser hundene leke statuer 🙂

Jeg er så glad i helgeturene når Reidar er med. Vi går å trener, slapper av, setter oss på en benk og nyter været. I morgen er det meldt så bra vær så kanskje får vi passert oss i sola med en øl i hånda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s