Bella

Den søte lille terroristen!

Bella er den uskikkelige lille rampen som gjør det som passer henne. Hun har aldri sett skyldig ut for hun kunne ikke brydd seg mindre.

Ho er veldig nysgjerrig. På tur skal hun opp alle trapper, inn alle dører, inn i alle hager og gjerder betyr en spennende verden ho gjerne skulle utforsket. Finner ho et hull i et gjerde så presser ho øyet inn så langt det går for ikke å gå glipp av noe. Kaktus er hennes leketøy selv om han er motvillig. Løper de løs er det ho som skal jakte. Går han lei av jakten lurer ho han til å tro at de har byttet roller for så å bråbremse og igjen jakte han.

Trene triks og lydighet synes ho er veldig gøy, men ho har en lav terskel for frustrasjon. Å finslipe eller utvikle ting ho kan går veldig bra, men å shape inn nye triks eller adferder kan være utfordrende. Ho blir lett frustrert, nyser og går hvis ho har gjort feil 2 ganger etter hverandre. Men når ting begynner å sitte og vi begynner å bruke adferden så er ho helt med. Ho er også veldig klar over hva som kvalifiserer til en belønning. Hvis blikk kunne drepe så har ho drept meg mange ganger. Å bli bedt om å hoppe på en stein eller andre ting og sitte pent er favoritten. Ofte får ho belønning for å tilby det, men selvsagt ikke alltid. Hun ville da hoppet opp på alle steiner, trestammer, parkbenker osv hvis ho kunne velge. Er ofte jeg finner både ho og broren sittende oppå et eller annet som tente lys. Du får hva du belønner sies det.

Hjemme ligger ho rett ut og sover tett på eller oppå sine mennesker.

w_DSC5977

Har ho overskuddsenergi så går ho og finner halen til Kaktus og biter og leker med den. Eller ho går inn på badet og henter en dorullkjerne som rives i mange fine biter. Hvis Reidar har hodet sitt tilgjengelig i riktig høyde så leker ho hårstylisten fra helvete. Ho river og lugger og han har nesten en stor rastaflette når ho er ferdig.

Det er mye personlighet i den lille kroppen!

Advertisements